adhd blog, coen

Joris nieuwe columnist van ADHD Blog

Joris schrijft mee aan ADHD Blog!

 

Hartstikke leuk dat ik mee mag doen met ADHD Blog. Al een paar jaar maken Coen Olde Bijvank en zijn bloggers de artikelen waar je heen gaat om je eens flink te herkennen in de verhalen van anderen. Zeker de ADHD’ers die door hun behandelaren in de medicatietrajecten zijn gezet halen daar hun reflectie vandaan. Niet alleen zij, ook de verhalen over al die kleine dingen in het dagelijks leven die we net anders doen en ons afvragen waarom? Daar stelt ADHD Blog je gerust. Zo goed dat ze er zijn! Ik ga vooral schrijven over Lifestyle want ik denk dat je daarmee minstens net zo veel geholpen bent als met medicatie. Sterker nog het volhouden van bijvoorbeeld een slaapritme gaat een wereld van verschil maken! Let maar op! Ik heb er heel erg veel zin in en ik ben blij dat ik van Coen de kans krijg! De eerste column gaat over verslaving, specialiteit van het huis. Want zoals de vaste volgers van KRACHT! wel weten heb ik daar als twintiger flink mee geworsteld.

 

Update: Hier staat de eerste blog van Joris

 

Joris Koopman

Geplaatst in Algemeen.